Καϊπάνος Θεόδωρος

Καϊπάνος Θεόδωρος

Γεννήθηκα το 1971 στο Αγρίνιο. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Μπρόμη, που ασκεί το επάγγελμα της βρεφονηπιοκόμου κι έχουμε δυο ανήλικα παιδιά.

Έχω σπουδάσει στο Τ.Ε.Ι Καβάλας Μηχανολόγος Μηχανικός και ασκώ το ελεύθερο επάγγελμα ως μελετητής, επιβλέπων και εγκαταστάτης ηλεκτρομηχανολογικών έργων, Ενεργειακός Επιθεωρητής και Τεχνικός Ασφαλείας.

Η εργασιακή μου εμπειρία περιλαμβάνει συνεργασίες, τόσο στον ιδιωτικό τομέα σε μεγάλες εταιρείες ως Μελετητής και επιβλέπων Μηχανολόγος Μηχανικός, Προϊστάμενος Σχεδιαστικού Τμήματος και Προϊστάμενος Διασφάλισης Ποιότητας όσο και στο Δημόσιο σαν εργολήπτης Δημοσίων έργων.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 είχα την τιμή να συμμετέχω ως Αναπληρωτής  Διευθυντής Τεχνικής Διαχείρισης  Εγκατάστασης του κωπηλατοδρομίου Σχοινιά και τύμβου Μαραθώνα και ως Σύμβουλος Μηχανολόγος Μηχανικός για τις μελέτες των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του κωπηλατοδρομίου Σχοινιά, τύμβου Μαραθώνα, Παγκρήτιου Σταδίου, Παμπελοποννησιακού Σταδίου και Σταδίου Καραϊσκάκη.

Από το 2004 διαμένω στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και συμμετέχω στα κοινά μέσω της ενασχόλησής μου με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Σωματείου Νέας Φιλαδέλφειας ΑΤΤΑΛΟΣ.

Η αγάπη για τον τόπο μου και η διάθεσή μου να προσφέρω με έκαναν να αποδεχτώ την πρόσκληση του φίλου Γιάννη Τζέλη, αφού οι αρχές και οι αξίες που πρεσβεύει τόσο ο ίδιος όσο και η Προοδευτική Αυτοδιοικητική Κίνηση «Κοινωνίας Βήμα» συνάδουν με τις δικές μου και στοχεύουν στο να καταστεί η Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα μια «Βιώσιμη Πόλη».

Παρόμοια Άρθρα