Σαράντου Κωνσταντίνα

Κωνσταντίνα Σαράντου

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και τελείωσα τη βασική μου εκπαίδευση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συνέχισα τις ανώτερες σπουδές μου στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Χανίων και απέκτησα το δίπλωμα της Μηχανικού Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων. Απέκτησα μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην διαχείριση αποβλήτων.

Σήμερα, έγγαμη με δυο παιδιά, είμαι κάτοικος Νέας Χαλκηδόνας και εργάζομαι ως Μηχανικός Περιβάλλοντος για το έργο Λειτουργίας και συντήρησης των εγκαταστάσεων του κέντρου επεξεργασίας Λυμάτων στην Ψυττάλεια.

Γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες της επιστήμης στο φαινόμενο της υποβάθμισης του αστικού περιβάλλοντος με ό,τι αυτό περιέχει ( νερά, ηχορύπανση, ακτινοβολία, ρέματα, πράσινο κλπ), συντάσσομαι με την επιστημονική προσέγγιση των σχετικών ζητημάτων της παράταξης Κοινωνίας Βήμα στην οποία αναγνωρίζω μια ολοκληρωμένη πρόταση για την περιβαλλοντική θωράκιση της πόλης μας.

Υποβάλλω την υποψηφιότητά μου και δεσμεύομαι για την συμβολή μου στην σταδιακή αλλαγή μοντέλου με περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Ευχαριστώ τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Τζέλη για την δυνατότητα που μου δίνει να συμβάλλω.

 

Παρόμοια Άρθρα