Λαουτάρης Γιώργος

Γιώργος Λαουτάρης

Είμαι Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας  (Ανωτάτη Εμπορική-ΑΣΟΕΕ).

Η καταγωγή μου είναι από την Κύθνο ή Θερμιά του Νομού Κυκλάδων.

Οι γονείς μου ήταν άνθρωποι της εργασίας και του μόχθου, ο Πατέρας οικοδόμος και η μάνα νοικοκυρά, μας έμαθαν ότι στη ζωή για να πας μπροστά πρέπει να είσαι  δουλευταράς, ευσυνείδητος, τίμιος και νοικοκύρης. Αυτές τις συμβουλές ακολούθησα και ακολουθώ στη ζωή, αυτές τις συμβουλές  μετέδωσα στα παιδιά μου.

Είμαι παντρεμένος από το 1983 με την Κική Πιτταρά, γέννημα θρέμμα Φιλαδελφειώτισα. Είμαι πλέον Φιλαδελφειώτης και εγώ εδώ και σαράντα χρόνια. Στη Νέα Φιλαδέλφεια γεννηθήκαν οι κόρες μας και κατοικούν με τις οικογένειες τους. Εδώ έχουν γεννηθεί τα εγγόνια μας.

Είμαι συνταξιούχος, έχω εργαστεί για 40 και πλέον χρόνια σαν Οικονομολόγος, Διευθυντής Λογιστηρίων και Οικονομικός Διευθυντής σε μεγάλες και εισηγμένες στο ΧΑΑ εταιρείες.

Η αγάπη μου για την Πόλη μας και η γνωριμία μου με τον Γιάννη Τζέλη του οποίου η προσωπικότητα, οι αρχές και τα ιδανικά ταιριάζουν με τα δικά μου, με ώθησαν να βάλω Υποψηφιότητα για Δημοτικός σύμβουλος στις επικείμενες Δημοτικές  εκλογές με τον συνδυασμό Κοινωνίας Βήμα Προοδευτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας.

 

Παρόμοια Άρθρα