Παναγοπούλου Αγγελική

Η Αγγελική Παναγοπούλου

είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΗΜΑ και με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΕΛΗ.

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ γεννήθηκε στην Πάτρα και τα τελευταία 24 χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος στην Ν. Φιλαδέλφεια.

Είναι Συνταξιούχος Οικονομολόγος απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά με εξειδίκευση στον Εσωτερικό Έλεγχο Τραπεζών και τον Οικονομικό Έλεγχο Μεγάλων Επιχειρήσεων, Δήμων και Δημοτικών Επιχειρήσεων.

Εργάστηκε στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ως εσωτερικός ελεγκτής, στο ΣΩΜΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ και στην εταιρία ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟI ΟΡΚΩΤΟI ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ (ΣΟΛ CROWE)ως ελεγκτής.

Έχει σύζυγο τον Φαίδωνα Τζώρα και δύο γιούς.

Βέλτιστος άξονας προόδου της περιοχής πιστεύει ότι είναι η συνεργασία όλων των δυνάμεων της. Πιστεύει ότι τα μέλη της παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΗΜΑ είναι ικανότατα μέλη της τοπικής κοινωνίας και ο υποψήφιος Δήμαρχος ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΕΛΗΣ έχει αγνές προθέσεις να υπηρετήσει τους δημότες του στην σκληρή καθημερινότητά τους, αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου, μακριά από αυλικούς που θέλουν να πάρουν μισθούς και να βιοποριστούν ευκαιριακά από την διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων.

Γι’ αυτό συμμετέχει ως Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο με θέληση προσφοράς χωρίς να επιζητεί τίποτα από τον Δήμο παρά μόνο να αφιερώσει τον χρόνο της και τις γνώσεις της για μια πόλη με ήρεμες, ανθρώπινες γειτονιές, με πράσινο και χώρους ψυχαγωγίας.

Μια πόλη αντάξια του πολιτισμού και της ιστορίας της, θωρακισμένη για την προστασία της ανατροφής των παιδιών μας και την κάλυψη των αναγκών των ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων.

 

Παρόμοια Άρθρα