Λιάπη Κατερίνα

Κατερίνα Λιάπη.

Στηρίζω με την υποψηφιότητα μου ως Δημοτική Σύμβουλος τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Τζέλη και το συνδυασμό «Κοινωνίας Βήμα». Γεννήθηκα και μεγάλωσα στους Δελφούς Φωκίδας ένα μέρος ενεργειακό και φημισμένο για το υπέροχο τοπίο του.                                                          

Ήρθα στην Αθήνα για σπουδές . Είμαι απόφοιτος  Ιατρικών και Βιολογικών εργαστηρίων του τομέα κοινωνικών υπηρεσιών στο χώρο της υγείας.               Ταυτόχρονα είμαι συγγραφέας έχοντας στο ενεργητικό μου τρία βιβλία και ασχολούμαι επαγγελματικά με το κομμάτι της συγγραφής μέχρι σήμερα.                                                      

Είμαι μόνιμη δημότης και κάτοικος της Νέας Χαλκηδόνας.                          

Παντρεύτηκα και δημιούργησα την οικογένειά μου στην πόλη αυτή, εδώ και εικοσιπέντε συναπτά έτη. Είμαι πολύτεκνη μητέρα πέντε παιδιών και σύζυγος εκπαιδευτικού σε γυμνάσιο.

Είμαι εδώ και παραμένω σε αυτό το δήμο επειδή αγαπώ αυτή την πόλη.     Αγαπάμε λοιπόν την πόλη μας και λέμε ΝΑΙ σε καινούργιες ιδέες.  Οραματιζόμαστε από κοινού ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τα παιδιά μας που θα είναι οι ενεργοί πολίτες του αύριο.   Κάνουμε πράξεις τις αξίες και τα ιδανικά που μας γαλούχησαν. Βάζουμε στο τραπέζι φρέσκιες προτάσεις για να αξιοποιηθεί ο δήμος μας προς το καλύτερο.                                                                                                

Ο συνδυασμός «Κοινωνίας Βήμα» είναι ο συνδυασμός που μπορείτε να εμπιστευτείτε για το όφελος αυτού του τόπου.   Όλοι μαζί θα φτιάξουμε ένα δημιουργικό παρών για ένα ρεαλιστικό μέλλον. Τα πάντα είναι εφικτά.   Στηρίζοντας το συνδυασμό «Κοινωνίας Βήμα» σημαίνει ότι κάνω το βήμα εγώ ο πολίτης και παίρνω θέση, απόφαση και δράση στην πόλη μου. Έχω λόγο και κάνω πράξη τον λόγο μου. Δίνω τη σκυτάλη σε εκείνους που έχουν το ίδιο όραμα με μένα.  Προσωπικά θα μπορούσα να συνεισφέρω στο πολιτιστικό μέρος του δήμου καθώς θεωρώ πως τα θέματα που αφορούν τον πολιτισμό και τις εκδηλώσεις ενός δήμου αποτελούν τον πνεύμονα ζωής αυτής της πόλης. Μόνο με το δικό σας «βήμα» μπορεί αυτή η πόλη να προχωρήσει μπροστά !!!

Παρόμοια Άρθρα