Καραγκούνης Θεόδωρος ( Λάκης)

Θεόδωρος ( Λάκης) Καραγκούνης

Γεννήθηκα από Έλληνες γονείς στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Μετά τη φοίτησή μου στην περίφημη για την ελληνική παιδεία της Αμπέτειο Σχολή στο Κάϊρο, μετοικίσαμε οικογενειακώς στην Αθήνα, όπου συνέχισα τις σπουδές μου ως ηλεκτρονικός.

Η φωτογραφία,ως χόμπι αρχικά, έγινε τελικά επάγγελμα μετά από την σχετική επιμόρφωση και πρακτική και κατέληξε σε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση.  Από το 1981 είμαι δημότης της πόλης μετά τον γάμο μας με την  Φιλαδελφειώτισσα σύζυγό μου με την οποία αποκτήσαμε τα δυο αγόρια μας. Κατά την πάροδο όλων αυτών των ετών, παρακολουθώ και καταγράφω με τους φακούς μου κάθε γωνιά της πόλης. Είναι εμφανές πως η ανάπτυξη της εμπορικής δραστηριότητας σε συνδυασμό με την αύξηση της επισκεψιμότητας, έχει διαταράξει την εικόνα και την ήπια παλαιά φυσιογνωμία της. 

Επειδή δεν περιορίζομαι στα παράπονα και την δυσαρέσκεια ως δημότης, αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά και έμπρακτα στην διαμόρφωση μιας νέας κατάστασης για την πόλη μας με την αρωγή των έμπειρων συνυποψηφίων μου στην « Κοινωνίας Βήμα» και να βοηθήσω κυρίως σε θέματα της καθημερινότητας.

Ευχαριστώ τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Τζέλη που μου δίνει αυτή την ευκαιρία και εύχομαι Καλή Έκβαση της γνήσιας και αδολίευτης αυτής προσπάθειας.

 

 

Παρόμοια Άρθρα