Τσορβάς Νίκος

Γέννημα θρέμμα Φιλαδελφειώτης, κατάγομαι από οικογένεια Μικρασιατών εμπόρων, γιος του ζωγράφου Σταύρου Τσορβά. Έχω σπουδάσει Πληροφορική και Μάρκετινγκ, αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας και γνωρίζω τέσσερις γλώσσες. Εργάζομαι ως υπεύθυνος πωλήσεων και μάρκετινγκ σε εταιρεία εισαγωγικού και ηλεκτρονικού εμπορίου. Υπήρξα πρωταθλητής στίβου της ΑΕΚ και κατόπιν του Πανελληνίου Γ.Σ. Η αγάπη για τον κλασσικό αθλητισμό εξάλλου δεν στερεύει ποτέ και σε ακολουθεί παντοτινά.  

Ενεργός στα θέματα της πόλης με δημόσιες παρεμβάσεις, τοποθετήσεις και αρθρογραφία στα τοπικά μέσα, δίνω επί σειρά ετών το στίγμα των απόψεών μου για το πώς αντιλαμβάνομαι το παρόν και το μέλλον της πόλης μας. Με κριτική, αλλά και προτάσεις. ‘Έχω διατελέσει Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γονέων Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας για 5 έτη, έχοντας στο παρελθόν αναπτύξει έντονη δράση μέσα από το γονεϊκό κίνημα στα ζητήματα της Παιδείας, με προσήλωση στην προσπάθεια για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της και την ποιοτική αναβάθμισή της. Συμμετείχα για 2 θητείες ως μέλος στο Δ.Σ. της 2ης Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας.

Είμαι έγγαμος και έχω ένα γιο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.  Κατοικώ στη Ν. Φιλαδέλφεια. Ως απόγονος οικογένειας προσφύγων, εκ των ιδρυτών της πόλης μας και όντας υπερήφανος για αυτήν, αντιδρώ στη στασιμότητα που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια στο Δήμο μας και προσδοκώ να συμβάλλω με τις όποιες δυνάμεις μου, ώστε να αντιστραφεί το κλίμα αυτό. Η ενασχόληση με τα κοινά είναι μία συνειδητή απόφαση ευθύνης και προσφοράς για τον καθένα μας. Η απόφασή μου αυτή πάρθηκε με γνώμονα να καταθέσω μια διαφορετική πρόταση στα ζητήματα της πόλης μας, μια άλλη οπτική, μια άλλη νοοτροπία, από την μέχρι τώρα δοκιμασμένη και τετριμμένη, που δυστυχώς δεν έχει αποδώσει τα προσδοκώμενα.

Η συμπόρευσή μου με τον Γιάννη Τζέλη και η συμμετοχή μου στο συνδυασμό «Κοινωνίας Βήμα» ήταν αποτέλεσμα μιας διαπίστωσης: 
Της ταύτισης των απόψεών μας ότι η όποια διοίκηση οφείλει να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Δήμου και όχι ο Δήμος τα συμφέροντα της όποιας διοίκησης. Απλά και καθαρά.!
Στην προσπάθεια αυτή να αλλάξει αυτή η νοοτροπία, δηλώνω παρών!

 

Παρόμοια Άρθρα