Φωκίδης Νικήτας

Νικήτας Φωκίδης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην προσφυγική συνοικία της Πλατείας Κωνσταντινουπόλεως. Οι πρόσφυγες γονείς μας και εμείς, δεθήκαμε μεταξύ μας και με την πόλη με δεσμούς αναλλοίωτους. Μεγαλώσαμε και κάναμε οικογένειες και παιδιά, ζώντας όμορφες στιγμές αλλά και τις καταστροφικές συνέπειες του σεισμού που γκρέμισαν όλες τις αναμνήσεις μας.

Εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κατασκευαστικό τομέα με αντίστοιχη εμπορική δραστηριότητα στην πόλη. Από νωρίς ασχολήθηκα με την δημιουργία του συλλόγου των κατοίκων « ΝΕΑ ΜΑΔΥΤΟΣ», και εκλέχτηκα στο Συνοικιακό Συμβούλιο της περιοχής. Συμμετείχα στις κινητοποιήσεις για την απομάκρυνση του εργοστασίου Αστέρας λόγω ρύπανσης της περιοχής και σε οργανωμένες δεντροφυτεύσεις της γειτονιάς. Συμμετείχα ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον αείμνηστο Σάββα Σταματιάδη, τον Δημήτρη Αλαφάκη και τον Νίκο Αδαμόπουλο. Απόλυτα ταυτισμένος με την πόλη και το περιβάλλον, πιστεύω ότι είμαι υποχρεωμένος να συμβάλλω και πάλι με τις δυνάμεις μου στην βελτίωση της εξελικτικής πορείας της πόλης μας.

Ο Δήμος μας, είναι το κατώφλι του σπιτιού μας, η καθημερινότητα, το περιβαλλοντικό ποιοτικό μας επίπεδο. Είναι πάνω από προφανές ότι η πόλη μας έχει μεταβάλλει τον χαρακτήρα της επί τα χείρω και σ´αυτό συνέτειναν πολλοί παράγοντες. Στην νέα ευκαιρία που μας δίνεται στις επόμενες δημοτικές εκλογές, υπάρχει δυνατότητα να αναστρέψουμε την καθοδική πορεία της.

Στηρίζουμε για αυριανό Δήμαρχο τον Γιάννη Τζέλη που έχει αποδείξει στον τομέα της ευθύνης του την ευαισθησία του για τη νέα γενιά και τα παιδιά της πόλης μας με οργανωτική ικανότητα,σοβαρότητα και θετικό αποτέλεσμα

Παρόμοια Άρθρα