Γρηγορίου – Βερνέζη Ελένη

Ελένη Γρηγορίου – Βερνέζη

Με ισχυρούς ιστορικούς και οικογενειακούς δεσμούς με την Νέα Φιλαδέλφεια και παιδικές μνήμες από δύσκολες περιόδους, πορεύομαι, παρακολουθώ και στέκομαι πάντοτε εντός της.

Στην πρόκληση – πρόσκληση της δημοτικής ομάδας « Κοινωνίας Βήμα», ανταποκρίθηκα θετικά, ανταμώνοντας τίμιους, έμπειρους και άξιους ανθρώπους.

Η καθαρότητα των προθέσεων και της προσωπικότητας του επικεφαλής μας, Γιάννη Τζέλη ήταν ένα ακόμη κίνητρο να συμπορευτώ στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτώβρη. Σε τροχιά πραγματιστικής ανάκαμψης και βελτίωσης των όρων ζωής των συμπολιτών μας, μακρυά από μικρά ή μεγάλα συμφέροντα, η παράταξη στηρίζεται στην συνεργατικότητα, την επιμονή και την τεχνογνωσία προκειμένου να ανταποκριθεί σε όλα τα ζητήματα που προκύπτουν, εκκρεμούν ή προβληματίζουν τους δημότες.

Η ομάδα μας λοιπόν και «θέλει» και « μπορεί». Προσωπικά, λόγω ενασχόλησης με την θεατρική δραματουργία, προτίθεμαι να εργαστώ εθελοντικά σε κάθε πολιτιστική δραστηριότητα ή πρωτοβουλία που απευθύνεται σε κοινωνικές δομές κακοποιημένων γυναικών, ηλικιωμένων ή εξαρτημένων ατόμων.

Θα εργαστώ επίσης υπέρ της παροχής και της στήριξης των ερασιτεχνικών θιάσων της πόλης και την προαγωγή τοπικής θεατρικής κουλτούρας.

Θα εργαστώ είτε εκλεγώ, είτε όχι, αφού το « θέλω μας για προσφορά » λειτουργεί σαν ανάγκη ζωής που ανοίγει δρόμους σε όποιες αντιξοότητες, μπροστά του κι ´αν βρει. Λίγα λόγια για μένα.

Είμαι κόρη της συζύγου του Βύρωνα Βερνέζη και μητέρα δυο παιδιών. Εργάστηκα στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών απ´όπου συνταξιοδοτήθηκα. Απέκτησα δίπλωμα υποκριτικής από το Υπουργείο Πολιτισμού και συνεργάζομαι ως ηθοποιός με τον Συγγραφέα – Σκηνοθέτη Νίκο Περέλη.

 

Παρόμοια Άρθρα