Ελματζόγλου Ανδρέας

Ανδρέας Ελματζόγλου.

Μεγάλωσα και ζω στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τελειώνοντας εδώ τη βασική μου εκπαίδευση, σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και στην συνέχεια ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στην Δραματοθεραπεία. Έχω εργαστεί με παιδιά σε κατασκηνώσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και summer camp. Επίσης, ήμουν εθελοντής-εισηγητής ομάδων Δραματοθεραπείας, θεάτρου στο κέντρο ημέρας της ΕΠΑΨΥ και στο ΚΕΘΕΑ.

Σήμερα εργάζομαι με παιδιά με ειδικές ανάγκες ως Δραματοθεραπευτής. Τέλος, έχω συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις ως ερασιτέχνης ηθοποιός. Το θέατρο, ο κινηματογράφος και το τρέξιμο είναι τα χόμπι μου. Επέλεξα να είμαι υποψήφιος από την αγάπη και το ενδιαφέρον για την πόλη που μεγάλωσα. Με το πέρασμα του χρόνου την είδα να αλλάζει, άλλοτε θετικά και άλλοτε με τρόπο που δεν την κολάκευε. Τελευταία, μοιάζει να αλλοτριώνεται και να χάνει τα παραδοσιακά ήπια χαρακτηριστικά της.

Μαζί σας, θέλω να παλέψω και να συνδιαμορφώσω τους όρους μιας σύγχρονης μεν, αλλά βιώσιμης πόλης. Κυρίως όμως θέλω να εργαστώ για τον πολιτισμό που αποτελεί το μέσο για την αλλαγή ήθους, την καλλιέργεια και την ψυχική ανάταση των ανθρώπων της. Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να συμμετάσχω σε μια δημοτική συνεκτική ομάδα που μου έδωσε και το κίνητρο και την επιβεβαίωση ότι θα εργαστεί με στοχοπροσήλωση στην Παιδεία και τον Πολιτισμό.

Στην παράταξη « Κοινωνίας Βήμα», συνυπάρχουμε και εργαζόμαστε συντοπίτες με κοινές αντιλήψεις και κοινωνικές ευαισθησίες.

Γνωρίζουμε τα προβλήματα και προτείνουμε διεξόδους με παρέμβαση και μελετημένα βήματα. Στο δρόμο για την αλλαγή, επιθυμώ να βαδίζω κι ´εγώ μαζί σας, στηρίζοντας για Υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Τζέλη.

Παρόμοια Άρθρα