Κυριαζόπουλος Χρήστος

Χρήστος Κυριαζόπουλος

Γεννημένος στην Ν. Φιλαδέλφεια από πατέρα Μικρασιάτη και μητέρα Αθηναία. Όλα μου τα χρόνια ήμουν κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας, εκτός από τα λίγα τελευταία που κατοικώ στην Λυκόβρυση.

Είμαι πάντα δημότης Φιλαδέλφειας, κοινωνικοποιούμαι εδώ, παρακολουθώ τα εδώ. Φοίτησα στην σχολη Χ”Βεη στο Δημοτικό, στο 2ο γυμνάσιο -λύκειο Ν,Φιλαδέλφειας. Υπήρξα την περίοδο 1965 -1985 αθλητής βόλεϋ του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας και ήμουν μέλος της ιστορικής ομάδας. Παπαδόπουλου ,Χωριανού.

Δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά στο χώρο της αναπαλαίωσης έργων τέχνης, αντικών και επίπλων, διατηρώντας επί 30 χρόνια εργαστήριο αποκατάστασης στην Ν.Φιλαδέλφεια και στην Λυκόβρυση.

Ο λόγος που εμπλέκομαι με τα αυτοδιοικητικά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είναι γιατί παρατηρώ μια πορεία οπισθοδρόμησης σε θεσμικό επίπεδο, μια φθορά του φυσικού περιβάλλοντος και μια υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Η αφορμή και η πρόκληση μου δόθηκε με την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Τζέλη με την διαβεβαίωση για μια προοδευτική, δημοκρατική και κοινωνική ανάκαμψη. Η δική μου συμμετοχή και η σύνθεση του συνδυασμού επιβεβαιώνει την συμμετοχική δημοκρατία και το πρόγραμμά μας εκφράζει τις αρχές μιας σύγχρονης αριστερής διοίκησης.

Παρόμοια Άρθρα