Κεχαγιαδάκη Μαρία

Μαρία Κεχαγιαδάκη

Γεννημένη το 1972 είμαι μόνιμη κάτοικος της Νέας Φιλαδέλφειας, με καταγωγή από Μικρά Ασία και από τους δύο μου γονείς. Εδώ ανατράφηκα και πέρασα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια. Είμαι απόφοιτη του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Ν.Φιλαδέλφειας και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο στη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι Καβάλας. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος γραφείου. 

Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Τζέλη, διακρίνοντας σε αυτόν ήθος, εντιμότητα, ικανότητα και όρεξη για δουλειά με κοινό όραμα και αγάπη για την πόλη μας. Οι λόγοι που με ώθησαν να συμμετάσχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο μας με το συνδυασμό “Κοινωνίας Βήμα”, είναι οι κάτωθι:  * Αρχικά η απεριόριστη αγάπη για τη πόλη μας. Όραμα και σκοπός μας είναι να ξαναγίνει η Νέα Φιλαδέλφεια μια πόλη καθαρή, πράσινη και λειτουργική ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. * Τομείς, όπως η καθαριότητα, η ανακύκλωση, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα στο δήμο μας, αποτελούν για μένα μείζονα ζητήματα για τα οποία θα ήθελα να συμμετέχω ενεργά για την επίλυση τους. 

Ο αγώνας για την πρόοδο και την ευημερία της πόλης μας θα δοθεί συλλογικά, με όραμα, αποφασιστικότητα, μεράκι και συστηματική δουλειά, μαζί με τους υπόλοιπους ικανούς και άξιους συνοδοιπόρους του συνδυασμού μας Κοινωνίας Βήμα.

Παρόμοια Άρθρα