Γιάννη Τζέλης : Μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, από όλους τους πολιτικούς χώρους, μπορεί να μπει φραγή στις συκοφαντίες, στις επιθέσεις και τα λιβελογραφήματα

Με την προτροπή για μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία ως φραγή στο νοσηρό κλίμα που προωθούν ορισμένοι κύκλοι  μέσα από συκοφαντικά λιβελογραφήματα, ανθρώπων που σχετίζονται οικονομικά από το Δήμο, τόσο κατά του ιδίου όσο και κατά στελεχών  της  “Κοινωνίας Βήμα” έκλεισε την σύντομη παρέμβασή του ο Γιάννης Τζέλης στο δημοτικό συμβούλιο της 24ης Ιουλίου 2024, λέγοντας ότι θεωρεί τιμή του την επίθεση που δέχεται από συγκεκριμένους κύκλους.

Προηγουμένως είχε αναφερθεί στον πολιτικό πολιτισμό με τον οποίο πολιτεύεται τόσο ο ίδιος όσο και η “Κοινωνίας Βήμα” κάνοντας αναφορά στην ιερή υποχρέωση του να υπερασπίζεται τους πολίτες που ψήφισαν τον συνδυασμό και εμμέσως βάλλονται και αυτοί. Η επίθεση που δεχόμεθα από τους κύκλους. που η δικαιοσύνη τους στέρησε αμετάκλητα το δικαίωμα να διοικήσουν το δήμο, είναι παράσημο για μας.  Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα στελέχη, μέλη και φίλους της παράταξης για την ανιδιοτελή προσφορά τους  αλλά και τις επιθέσεις που δέχονται.

Το Γραφείο Επικοινωνίας

Παρόμοια Άρθρα