Συνέντευξη Γ. Τζέλη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 FM για την κοπή των δέντρων και το αντιπλημμυρικό έργο

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 FM έδωσε ο Γιάννης Τζέλης την Κυριακή 10 Μαρτίου ζωντανά στον αέρα από τη συγκέντρωση των κατοίκων στο αλσύλλιο επί της οδού Πίνδου, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την επικείμενη κοπή δέντρων για την διευκόλυνση πρωτίστως της διέλευσης των τρόλεϊ κατά τη διάρκεια κατασκευής του απαραίτητου αντιπλημμυρικού έργου της οδού Σκρα.

Στην συνέντευξη αναφέρθηκε τόσο στην αναγκαιότητα του έργου όσο και στα ζητήματα νομιμότητας των επιλογών που οδηγούν στην κοπή των δέντρων χωρίς να φαίνεται να έχουν εξεταστεί εναλλακτικές λύσεις που θα οδηγούσαν στην αποτροπή της κοπής των δέντρων, με τον κ. Δήμαρχο να ισχυρίζεται ψευδώς ότι δεν θέλουμε να γίνει το έργο.

Ο Γιάννης Τζέλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα όσα συνέβησαν στην ενημέρωση – συνέντευξη του δημάρχου, η οποία κάθε άλλο από ενημέρωση ήταν, κατά την οποία κάτοικοι που ήθελαν ενημέρωση αλλά και να διατυπώσουν δημοκρατικά την αντίθεση τους στην κοπή των δέντρων προπηλακίστηκαν και δέχτηκαν επιθέσεις.

 

 

 

Παρόμοια Άρθρα