Παναγόπουλος Δημήτρης

Παναγόπουλος Δημήτρης

Γεννήθηκα το 1992 στη Νέα Φιλαδέλφεια και τελείωσα τη βασική μου εκπαίδευση στο Λεόντειο Λύκειο Πατησίων. Είμαι διπλωματούχος του Πολυτεχνείου Κρήτης του τμήματος Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος. Έκανα δυο μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά της Ενέργειας και τα βιομηχανικά συστήματα πετρελαίου.

Από την αρχή της καριέρας μου εργάζομαι στον τομέα της Ενέργειας με εξειδίκευση σε ζητήματα ενεργειακής μετάβασης, στρατηγικής και αξιολόγησης επενδύσεων, καθώς και στη διαμόρφωση μέρους του ρυθμιστικού πλαισίου των σύγχρονων αγορών ενέργειας στην Ελλάδα.

Συμμετέχω στην παράταξη Κοινωνίας Βήμα με γνώμονα τις τεκμηριωμένες προγραμματικές της δεσμεύσεις καθώς και τους ανθρώπους της που διαθέτουν σχετική τεχνογνωσία. Για το μέλλον της πόλης αλλά και της γενιάς μου, θα επιδιώξω να προωθήσω δράσεις και έργα που θα ενισχύουν την ενεργειακή αποδοτικότητα και τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Με τη συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές, ελπίζω να αποτελέσω έναν αντιπρόσωπο των πολιτών που θα εργαστεί για το κοινό καλό και για μια πιο αειφόρο πόλη για όλους.

Παρόμοια Άρθρα