Σεβαστιάδη Καίτη

Καίτη Σεβαστιάδη

Γεννημένη στην Αθήνα, μαθήτευσα στο 2ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας. Τελείωσα το εμπορικό κολλέγιο Saint George και σπούδασα διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων στο ( πρώην ) ΤΕΙ Λάρισας. Επαγγελματικά, απασχολήθηκα στα τουριστικά καταλύματα Mont Parnès Grand Chalet.

Στην συνέχεια δραστηριοποιήθηκα επιχειρηματικά στην εστίαση στη Νέα Χαλκηδόνα και Νέα Φιλαδέλφεια. Λόγω δυσμενών οικονομικών συνθηκών την περίοδο των μνημονίων, επανήλθα στον ιδιωτικό τομέα και σήμερα βρίσκομαι σε προσυνταξιοδοτικό καθεστώς. Είμαι έγγαμη, δεν απόκτησα παιδιά, αλλά φρόντισα και φροντίζω πολλά γατάκια.

Οι λόγοι που με ώθησαν να συμμετάσχω στην εκλογική διαδικασία του δήμου μας είναι γιατί σ´αυτήν μεγάλωσα, εργάστηκα, έκανα τους φίλους μου και θέλω να παλέψω για 1. Ένα δήμο καθαρό και προσβάσιμο για όλους, ειδικά για τα άτομα με αναπηρία. 2. Τους ανήμπορους και μοναχικούς ηλικιωμένους ανθρώπους 3. Την ανάπτυξη δράσεων υπέρ των αδέσποτων ζώων 4. Την αναβάθμιση και την φροντίδα του άλσους μας 5. Την παροχή εκπαιδευτικής και κοινωνικής αρωγής σε συμπολίτες μας με οικονομικά, και όχι μόνο, προβλήματα.

Προϋπόθεση γι αυτό είναι η συλλογική πρόθεση, βούληση και τεχνογνωσία της δημοτικής μας ομάδας αλλά και η δέσμευση του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Τζέλη για δημοκρατική, ολιστική και εκ βάθρων αναδιάρθρωση.

Παρόμοια Άρθρα