Παπανικολάου Ελένη

Ελένη Παπανικολάου

Κατάγομαι από την Αρκαδία και μετοίκησα στην Νέα Φιλαδέλφεια από μικρή ηλικία. Εδώ δημιούργησα και τη δική μου οικογένεια από την οποία έχω μια κόρη. Τελείωσα το Λύκειο της πόλης μας και στην συνέχεια πήρα εξειδίκευση στην λογιστική . Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα στο αντικείμενό μου, από όπου και συνταξιοδοτήθηκα. Η αριστερή πολιτική μου τοποθέτηση και το ενδιαφέρον μου για το κοινωνικό γίγνεσθαι με ώθησε να ασχοληθώ με την κοινωνική πολιτική του δήμου μας, όπου οι ανάγκες των συμπολιτών μας αυξήθηκαν εμφατικά κατά τα τελευταία χρόνια.

Διετέλεσα έτσι: μέλος της επιτροπής του Κοινωνικού φαρμακείου και της κοινωνικής Ιματιοθήκης “Εν-Δημα” του δήμου μας, μέλος της Κοινοφελούς επιχείρησης κατά τα έτη 2015-2019 και Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου της κοινωνικής δράσης « Αλληλέγγυα Δράση Καταναλωτών- Χωρίς Μεσάζοντες». Ως μέλος της Κοινωφελούς Επιχείρησης συνεισέφερα στην ίδρυση της Χορωδίας του Δήμου. Τέλος, υπήρξα μέλος της 1ης και 2ης Σχολικής Επιτροπής.

Με την ίδια διάθεση προσφοράς και με τις ανάγκες να βαίνουν αυξανόμενες, συμμετέχω αποφασιστικά στην νέα Προοδευτική Αυτοδιοικητική Κίνηση «Κοινωνίας Βήμα», με την βεβαιότητα ότι η προτεραιότητα θα δοθεί στην κοινωνική πολιτική. Συμπορεύομαι με φίλους, συντρόφους και δοκιμασμένους ανθρώπους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της πόλης μας υπό την χαρισματική φυσιογνωμία του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Τζέλη και εύχομαι Καλή Επιτυχία.

Παρόμοια Άρθρα