Γκολφινόπουλος Κώστας

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Γκολφινόπουλος  και γεννήθηκα στις 17/10/1969 και μεγάλωσα στην Νέα Χαλκηδόνα όπου κατοικώ έως σήμερα. Είμαι παντρεμένος με την Στέλλα και πατέρας δύο κοριτσιών. Αποφοίτησα από το ΕΠΛ Λύκειο στη Νέα Φιλαδέλφεια και  εργάζομαι ως στέλεχος πωλήσεων σε εταιρεία.

Ασχολούμαι με τα κοινά από το 2012-2019.

Διετέλεσα ως μέλος διοικητικού συμβουλίου και ως πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του λυκείου Νέας Χαλκηδόνας.

Από το 2014 έως και σήμερα είμαι μέλος του Διοικητικού συμβουλίου ΑΟΠ Χαλκηδονικός .

Το 2015 έως το 2017 μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του ΠΠΙΕΔ.

Από το 2017 έως 2019 μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας όπου από τον Μάρτιο του 2019 έως το Σεπτέμβριο 2019 ως πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης.

Το Μάιο του 2019 ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχα στις εκλογές με τη παράταξη της Δύναμης Πολιτών.

Με γνώση, επιμονή και μελετημένο σχέδιο της παράταξης Κοινωνίας Βήμα, επιθυμία και φιλοδοξία μου είναι να συμβάλω στην υλοποίηση δράσεων και σχεδιασμών, που θα αποδώσουν μια σημαντική προστιθέμενη αξία στην περιοχή μας και θα βελτιώσουν την καθημερινή ζωή των πολιτών όλων των ηλικιών.

Ως γέννημα θρέμμα της Νέας Χαλκηδόνας, όσο κι αν οι καταστάσεις και οι ιδιότητες αλλάζουν, δεν μένω απλός παρατηρητής. Αναζητώ ποιότητα ζωής και οραματίζομαι την πόλη που αγαπάμε να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται. Με κοινωνική  προσφορά, με αναγνώριση, με στόχους και με όραμα, με την παράταξη Κοινωνίας Βήμα με υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Τζέλη ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα!

 

Παρόμοια Άρθρα