Γεραμάς Βασίλειος

Βασίλης  Γεραμάς

Αγαπητοί φίλες και φίλοι .

Πιστεύοντας ότι η συμμετοχή στα κοινά , είναι πρώτιστο καθήκον για τον κάθε πολίτη, σας γνωστοποιώ την απόφαση μου  να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο Κοινωνίας Βήμα με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Τζελη  !!!
Αισθανόμενος ότι έχω ηθικό χρέος απέναντι στην πόλη και στους δημότες της που με αγκάλιασαν τα τελευταία 20 χρόνια , να συμβάλω και εγώ με τις γνώσεις μου , όλες μου τις δυνάμεις , στην προοδευτική εξέλιξη της και αναβάθμιση της.
Να βάλουμε ένα τέλος, όλοι μαζί,  με  μπροστάρη ,τον άφθαρτο ,ηθικό ,έντιμο, από τους πρωτοπόρους πολίτες και προσφορά στο κοινωνικό γίγνεστε  της πόλης μας, υποψ.Δήμαρχο Γιάννη Τζέλη .
Μαζί με όλες τις φίλες, τους φίλους συναγωνιστριες-ες,να πούμε ως κοινωνία ένα ηχηρό ΦΘΑΝΕΙ  ΠΙΑ,σε αντιλήψεις και  συμφέροντα , σε όλους αυτούς που θέλουν να κρατάνε την πόλη μας ,μέσα στο τέλμα και στην ανυπαρξία, να κάνουμε τον Δήμο Νέα  Φιλαδέλφεια— Ν. Χαλκηδόνας ένα σύγχρονο ,πρωτοποριακό, φιλικό  και ανθρώπινο  προς κάθε πολίτη, κάθε δημότη  του !!!
Το πρόγραμμα μας  η ευθύτητα  και η καθαρότητα των θέσεων μας,η κοινωνική αναγνώριση , και η συμμετοχή μας στα κοινωνικά κινήματα, σε κάθε αγώνα μικρό  η μεγάλο  ,για την πρόοδο και την προκοπή ,με κάνει αισιόδοξο ότι θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας και σας καλώ να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί.
ΕΜΠΡΟΣ λοιπόν για μια πόλη ΒΙΩΣΙΜΗ, για μια Δημοτική  Αρχή δίπλα στον   ΔΗΜΟΤΗ της, για ένα πρωτοποριακό  ΔΗΜΟ !!!

Παρόμοια Άρθρα