Χρυσοβέργη Γεωργία (Γιούλα)

Ονομάζομαι Γεωργία (Γιούλα) Χρυσοβέργη κι έχω γεννηθεί στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου και αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο. Η οικογένεια μου είναι από την πλευρά της μητέρας μου Σοφίας Χρυσοβέργη το γένος Μυρίδη, πρόσφυγες από την Τραπεζούντα οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στην Ν. Φ. το 1958. Και από την πλευρά του πατέρα μου Χρήστου, από Κωνσταντινούπολη. Έχω δύο κόρες, την Σοφία Αλεξάκη διπλωματούχο Μηχανικό Παραγωγής και Διοίκησης Πολυτεχνείου Κρήτης, η οποία εργάζεται στον τομέα της και την Χριστίνα Αλεξάκη φοιτήτρια στο 4ο έτος Χημικών Μηχανικών στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Έχω επάρκεια σε τρεις γλώσσες καθώς και συμμετοχές και διπλώματα σε σεμινάρια οργάνωσης και διοίκησης. Εργάστηκα ως διοικητικός υπάλληλος, στελεχώνοντας τμήματα γραμματείας (γραμματεία Δ.Σ., Δανείων, Οικιστικών Μελετών) στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας και ως ιδιαιτέρα γραμματέας του Νομικού Συμβούλου ΟΑΕΔ. Από γεννήσεως έως τώρα κατοικώ στην πόλη μας και γνωρίζω την ομορφιά αλλά και τις ελλείψεις της.

Η συμμετοχή μου στα κοινά ξεκίνησε από την συνεχόμενη εκλογή μου στον σύλλογο γονέων του 2ου Γυμνασίου, αλλά και Λυκείου. Έκτοτε είμαι ενεργό μέλος στην τοπική κοινότητα μέσα από την δραστηριοποίηση μου σε ομάδες και συλλόγους. Είμαι επίσης μέλος του Δικτύου Γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας.

Η εμπειρία μου ως ενεργή δημότισσα, μου δείχνει ότι στα θέματα της καθημερινότητας που αφορούν τον καθένα από εμάς, η τοπική αυτοδιοίκηση έχει πρωτεύοντα ρόλο, ως προς την επίλυση και εξομάλυνση των προβλημάτων, την σχεδίαση και υλοποίηση ελκυστικών βιώσιμων και σύγχρονων προγραμμάτων, αλλά και την πρόληψη και αποφυγή επώδυνων καταστάσεων που δυσχεραίνουν την διαβίωση όλων μας.

Η επιλογή μου από τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Τζέλη, και η ανάμειξη μου πολύ νωρίς στην παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΗΜΑ , είναι τιμή για μένα, καθ ότι η εντιμότητα και ειλικρίνεια του χαρακτήρα του, αντανακλά την ποιότητα της παράταξης από τα πρώτα βήματα έως σήμερα, που καλούμαστε να σπάσουμε πρώτοι το νήμα της εκλογής, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη κάθε ενός συμπολίτη μας μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης που περικλείει συνολικά τον τρόπο με τον οποίο η πόλη μας θα αναγεννηθεί και θα πορευτεί προς τον εκσυχρονισμό, παράλληλα με την ομαλή λειτουργία υπηρεσιών και δομών, αλλά και καθοριστικών αλλαγών που θα εξασφαλίσουν την πορεία προς μία βιώσιμη πόλη!!!

Με συναίσθηση ευθύνης, ζητώ την στήριξή σας, προκειμένου να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να εργαστούν με εντιμότητα, ειλικρίνεια και μεγάλη διάθεση αποκατάστασης, βελτίωσης και εκσυχρονισμού της πόλης μας. Εκτιμώντας λοιπόν ότι είμαι μόνο αυτό, που σταθερά αποδεικνύω με τις πράξεις μου, την ηθική μου και γενικότερα την στάση ζωής μου, ζητώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας.

 

Παρόμοια Άρθρα