Μπαριάμη Βασιλική Μαρία

Βασιλική Μαρία Μπαριάμη

Για τους φίλους και τους γνωστούς είμαι η ΒΑΣΙΑ ! Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. Κατοικώ και εργάζομαι στην ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ . Ο τομέας που δραστηριοποιούμαι είναι η ονυχοπλαστική. Εξασκώ το επάγγελμα σαν ιδιωτική υπάλληλος σε κατάστημα της πόλης μας τα τελευταία 3 έτη.

Επίσης είμαι διπλωματούχος της ιδιωτικής σχολής “LE MONDE” αφού σπούδασα τα πάντα γύρω από την μαγειρική τέχνη που είναι και η μεγάλη μου αγάπη!

Η απόφασή μου να υποστηρίξω την Δημοτική Παράταξη “ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΗΜΑ” και τον αξιόλογο ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΕΛΗ προέκυψε κατόπιν ωρίμου σκέψης. Οι ιδέες , η ηθική , η αγωνιστικότητα , η εμπειρία και η ποιότητα του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι κάτι που πιστεύω ότι χρειάζεται η Πόλη μας…το διαφορετικό, το άφθαρτο !

Το όραμα και το σχέδιο της Παράταξής μας πρεσβεύει και τα δικά μου ξεκάθαρα πιστεύω που αφορούν την ποιότητα ζωής , την αγάπη για τους συμπολίτες μας αλλά και την ανάγκη της προσφοράς σε οποιονδήποτε έχει ανάγκη βοήθειας . Η προστασία τους Άλσους μας που είναι το στολίδι της Πόλης μας, το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων που χρονίζει από Δήμαρχο σε Δήμαρχο…Επιθυμία μου είναι να προσφέρω από οποιαδήποτε θέση αρκεί να με εμπιστευτείτε . Πολλές φορές οι νέοι και άφθαρτοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά!!!

 

Παρόμοια Άρθρα