Καπετανάκης Σπύρος

Σπύρος Καπετανάκης

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο της Κρήτης και ζω στην Νέα Φιλαδέλφεια από το 1987. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και διαιτητής ποδοσφαίρου. Με την γονεϊκή μου ιδιότητα και το ενδιαφέρον μου για την ποιοτική εκπαίδευση ασχολήθηκα με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και εκλέχτηκα Πρόεδρος του 4ου Αθλητικού Γυμνασίου για έξι χρόνια και μετέπειτα Πρόεδρος του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου (Μίλτος Κουντουράς). Στην ανάγκη να οικοδομηθούν τα δυο νέα αυτά σχολικά συγκροτήματα και να μεταφερθούν οι μαθητές μας σε ασφαλείς και σύγχρονες εγκαταστάσεις,πρωτοστάτησα το 2014 με την συμπαράσταση του Συλλόγου, του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου της αείμνηστης Όλγας Σπαθάρη και του αείμνηστου συναγωνιστή Κώστα Στουραΐτη, ώστε να « εξευρεθούν» η Άδεια και ο φάκελος οικοδόμησης, τα οποία ήταν «πεταμένα» στα συρτάρια του δήμου μας.

Με τις άοκνες ενέργειές μας, και την επίσπευση της χρηματοδότησης και των ενεργειών της τότε διοίκησης της κας Δούρου και των Κτιριακών Υποδομών, γίναμε η αιτία να υλοποιηθεί αυτό το έργο στην πόλη μας, που παρά την καθυστέρηση επτά ετών, το 3ο Λύκειο λειτουργεί από πέρσι και το 3ο Γυμνάσιο, ελπίζουμε φέτος.

Πιστεύοντας πως με την ενισχυτική παρέμβαση και συμμετοχή των συλλόγων, φορέων και κατοίκων της πόλης, μπορούμε να συμβαδίζουμε για την βελτίωση των όρων ζωής, συμμετέχω ως υποψήφιος της παράταξης « Κοινωνίας Βήμα» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Εύχομαι Καλή Επιτυχία στον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Τζέλη.

Παρόμοια Άρθρα