Ορφανού Μαρία

Μαρία Ορφανού,

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1981 και μεγάλωσα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Ηπείρου στα Ιωάννινα. Είμαι παντρεμένη και έχω δυο κόρες. Έχω εργαστεί σε νοσοκομεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και τα τελευταία 13 χρόνια εργάζομαι στο Γ.Ν. Νοσοκομείο των Αθηνών ως νοσηλεύτρια.

Με μεγάλο ενδιαφέρον για τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας και σχετική συμμετοχή μου στις φοιτητικές οργανώσεις και στον χώρο εργασίας μου, δεν μπορώ παρά να ενδιαφέρομαι για τις δημοτικές εξελίξεις στον τόπο που μεγάλωσα, την Νέα Φιλαδέλφεια. Εδώ είναι η ζωή μου, η οικογένειά μου, εδώ μεγαλώνω τα παιδιά μου. Τους οφείλω λοιπόν να κάνω ό,τι μπορώ για τις περιβαλλοντικές και εκπαιδευτικές συνθήκες της ζωής τους και την ασφάλειά τους, που φθίνουν κατά τα τελευταία χρόνια και δυσκολεύουν όλο και περισσότερο τις οικογένειες, τον ψυχισμό και την συμπεριφορά των παιδιών.

Ανταποκρίθηκα με μεγάλη χαρά στην πρόσκληση του υποψήφιου δήμαρχου ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΕΛΗ γιατί από την πρώτη στιγμή διέκρινα έναν άνθρωπο έντιμο με έντονο το κοινωνικό ενδιαφέρον και έτοιμο να παλέψει για το καλό των δημοτών της όμορφης πόλης μας, κάνοντας έτσι εύκολη την απόφαση μου να συμμετάσχω στον συνδυασμό ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΗΜΑ ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Με μοναδική προοπτική και πεποίθηση ότι αυτή η παράταξη έχει όλα τα εχέγγυα να αλλάξει τα κακώς κείμενα και να μετατρέψει τον δήμο σε ένα διαδραστικό και λειτουργικό οργανισμό με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, εύχομαι Καλή Έκβαση στους στόχους της.

 

Παρόμοια Άρθρα