Κατσιγιάννης Ηλίας

Ηλίας Κατσιγιάννης

Μεγαλωμένος με Μικρασιατικές καταβολές από παππούδες πρόσφυγες (Αϊβαλί) έμαθα από μικρός στον μόχθο και την ανάγκη της επιβίωσης με τις ανησυχίες και τις ανάγκες της καθημερινότητας να επηρεάζουν στο μέγιστο την μετέπειτα ζωή μου. Συνταξιούχος του ΕΤΑΠ ΜΜΕ πλέον αφού εργάστηκα για 30 χρόνια σαν τεχνικός τύπου σε μεγάλες εκτυπωτικές μονάδες, έχω την διάθεση να προσφέρω ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο η πόλη που ζώ με την οικογένεια μου τα τελευταία 27 χρόνια. Είμαι παντρεμένος με την νηπιαγωγό Σιούτη Ευφροσύνη η οποία εργάζεται στην πόλη μας και πατέρας δύο γιών που σπούδασαν και εργάζονται.

Η ενασχόληση μου και η αγάπη μου για τον αθλητισμό από μικρή ηλικία με έφεραν στην θέση του Γενικού αρχηγού στην ομάδα του αείμνηστου Γιάννη Παθιακάκη που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ.ΑΝ.Α. εκφράζοντας τα ιδεώδη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Είμαι εκλεγμένος Γενικός γραμματέας στην πολυνίκη ομάδα του Παναθλητικού Όμιλου Κωφών και Γενικός Αρχηγός της, η οποία συμμετέχει σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και διεθνή τουρνουά DEAF CHAMPIONS LEAGUE. Έχω διατελέσει στο παρελθόν Γενικός Αρχηγός στην ομάδα νέων του Εθνικού Πειραιά (Β΄Εθνική Κατηγορία) καθώς και στην Αντρική ομάδα (Δ΄εθνική κατηγορία). Διαχειριστής και μέλος στην Ομάδα υποστήριξης ΑμεΑ με 22.000 μέλη.

Με αυτές τις πολύτιμες εμπειρίες και αξίες, προσπάθησα και θα προσπαθήσω υπό θεσμική ιδιότητα να συμβάλλω στα θέματα προαγωγής του αθλητισμού και θέσπισης -προγραμματισμού ειδικών αθλητικών διοργανώσεων για άτομα με αναπηρία και ειδικές ηλικιακές και κοινωνικές ομάδες συμπολιτών μας.

Πιστεύοντας στο πλαίσιο αρχών και θέσεων του συνδυασμού «Κοινωνίας Βήμα» και την βούληση του υποψήφιου δήμαρχου μας Γιάννη Τζέλη, να δημιουργήσει ένα δήμο αξιοκρατικό, συμμετοχικό, με σεβασμό στον πολίτη ,συντάσσομαι στην προσπάθεια του για την ανάκαμψη της πόλης μας έπειτα από μία μακρά φθίνουσα πορεία.

Παρόμοια Άρθρα