Παπαδοπούλου Αρετή

Παπαδοπούλου Αρετή

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπως κι ο πατέρας μου κι ο γιος μου. Είμαστε Μικρασιατικής καταγωγής και τιμούμε τις ρίζες μας. Τελείωσα το 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο της Νέας Φιλαδέλφειας. Εργάστηκα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και στην Olympic Catering σε διοικητικές θέσεις.

Νοιάζομαι για την ποιότητα ζωής στην πόλη μας, για το λόγο αυτό συμμετείχα σε εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, είτε ως μέλος ή/και σε θέση ευθύνης:

Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού (2007-2012), Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου (2012-2015), Ταμίας του Μικρασιατικού Συλλόγου «Αλησμόνητες Πατρίδες» (2013-2016), Γενική Γραμματέας του Φυσιολατρικού Συλλόγου «ΟΑΣΗ» (2017), Υπεύθυνη Εκδηλώσεων και Επικοινωνίας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Φιλαδέλφεια» (2021), Αναπληρωματικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού Διασποράς (ΠΠΙΕΔ) (2022-σήμερα).

Πάντα με ενδιέφεραν τα κοινά της πόλης μας και αυτό εκφράζεται με την υποψηφιότητά μου ως Δημοτική Σύμβουλος. Ιδιαίτερο είναι το ενδιαφέρον μου για την νέα γενιά και την φροντίδα των ειδικών ομάδων πληθυσμού και προσδοκώ με την προοδευτική κίνηση «Κοινωνίας Βήμα», με επικεφαλής τον Γιάννη Τζέλη, να κάνουμε όλοι το καλύτερο για την ποιότητα ζωής στην πόλη μας, ώστε κι εμείς και τα παιδιά μας να ζούμε σε μία βιώσιμη πόλη.

 

 

Βαδίζουμε με τους δημότες

για μια βιώσιμη πόλη!

 

 

 

Παρόμοια Άρθρα