Κοβλακά Στέλλα

Στέλλα Κοβλακά

Ζω με την οικογένειά μου στη Νέα Φιλαδέλφεια και έχω προσφυγική καταγωγή. Σπούδασα στην Αγγλία: Εφαρμοσμένα Οικονομικά (BSc in Applied Economics στο University of East London), μεταπτυχιακό σε Ευρωπαϊκά Θέματα (MA in Contemporary European Studies στο University of Reading) και μεταπτυχιακό σε Περιβαλλοντική Διαχείριση (MSc in Environmental Management στο University of London).
Εργάστηκα στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ως Ελέγκτρια Εναέριας Κυκλοφορίας), στον τραπεζικό τομέα για 28 έτη (ως Σύμβουλος Διοίκησης επί των Ευρωπαϊκών θεμάτων και ως Σύμβουλος Διοίκησης για θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης) και στην ΔΕΗ Ανανεώσιμες (ως Αναπ/τρια Διευθύνουσα Σύμβουλος).
Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές για πρώτη φορά ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κοινωνίας Βήμα» και επικεφαλής τον κο Γιάννη Τζέλη. Προτείνω να επιλέξετε τον συνδυασμό μας και να με συμπεριλάβετε στην προτίμησή σας.
Το πρόγραμμα του συνδυασμού μας ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες της κοινωνίας μας, βασίζεται σε τεκμηρίωση και φιλοδοξεί να θέσει τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στην τροχιά της «Βιώσιμης Πόλης». Δεσμεύομαι να ανταποκριθώ στο ρόλο με υπευθυνότητα, τιμώντας την εμπιστοσύνη σας.

 

Παρόμοια Άρθρα