Κρίκου Βασιλική (Κική)

Κρίκου Βασιλική (Κική)

Γεννήθηκα στο Αγρίνιο και είμαι δημότης στη Ν. Φιλαδέλφεια από το 1964. Σπούδασα Οικονομικά και απασχολήθηκα στον ιδιωτικό τομέα σαν λογίστρια επι 37 έτη. Τώρα είμαι συνταξιούχος. Είμαι παντρεμένη με την Δημήτρη Αλεξίου και έχω 2 ενήλικα παιδιά.

Ασχολήθηκα με τη πολιτική από νεαρή ηλικία και είμαι πάντα στο χώρο της Αριστεράς. Έλαβα μέρος σαν υποψήφια στις Δημοτικές εκλογές του Δήμου μας με τους δημοτικούς συνδυασμούς του Δημήτρη Αλαφάκη και του Δημήτρη Κωνσταντάτου. Βοήθησα την παράταξη του Σάββα Σταματιάδη και ήμουν γραμματέας της δημοτικής παράταξης του Σταύρου Κόντου.

Είχα και έχω  ενεργό δράση στα δημοτικά δρώμενα και πάντα το όραμά μου ήταν βοηθώ τη πόλη μας για τη άμεση λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας ώστε να αλλάξει η ποιότητα της ζωής μας.

Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχου ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΕΛΗ, διακρίνοντας σε αυτόν ήθος, εντιμότητα και όρεξη για δουλειά και αποφάσισα να συμμετάσχω στον συνδυασμό ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΗΜΑ  ως υποψηφία Δημοτική Σύμβουλος.

Πάντα με την πεποίθηση  ότι αυτή η παράταξη έχει τη δύναμη, αλλά και τη θέληση, να «γυρίσει σελίδα» και να κάνει πράξη το όραμα ενός εξωστρεφούς, σύγχρονου και αποτελεσματικού δήμου, μέσα από την ενότητα και την κοινωνική συνοχή των πολιτών του, συμπράττω με τους συνοδοιπόρους μου για την επίτευξη των στόχων μα

Παρόμοια Άρθρα