Τσαμπάζη Ειρήνη (Ρένα)

Τσαμπάζη Ειρήνη (Ρένα) .

Είμαι γέννημα-θρέμμα Φιλαδελφειώτισσα, Μικρασιατικής καταγωγής, 3ης γενιάς. 
Είμαι σύζυγος του Νίκου Τόκα, συνταξιούχου της Πολεμικής Αεροπορίας και μητέρα τριών παιδιών, του Κωστή, της Μαριανίκης και της Κλεοπάτρας. Στήσαμε την οικογένειά μας στο αγαπημένο πατρικό μας κοντά στον Προσφυγικό Συνοικισμό και μεταδώσαμε στα παιδιά μας την ίδια αγάπη για την πόλη μας. Αρχίζοντας στο 2ο Δημοτικό και το 1ο Γυμνάσιο & Λύκειο της Νέας Φιλαδέλφειας, συνέχισα τις σπουδές μου στην Λογιστική επιστήμη και εργάστηκα ως Λογίστρια-Μηχανογράφος σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλες ελληνικές βιομηχανίες, με παράλληλη επιμόρφωση και πιστοποίηση κατά την εξέλιξη του εργασιακού μου βίου.

Με πολλά και ποικίλλα ενδιαφέροντα για την λαϊκή μας παράδοση, τον πολιτισμό και τις τέχνες, συμμετέχω εδώ και πολλά χρόνια στις παραδοσιακές χορευτικές ομάδες του Δήμου μας. Είμαι ενεργό μέλος της Μικτής Χορωδίας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και άλλων φωνητικών συνόλων, που εκπροσωπούν τον Δήμο μας σε διαδημοτικές πολιτιστικές διοργανώσεις και αφιερώματα.

Με την κλίση μου στα εικαστικά ( decoupage, έργα με πηλό κ.λ.π.)έχω δημιουργήσει πολλά έργα και έχω συμμετάσχει σε μεγάλες εκθέσεις. Παράλληλα με τις προσωπικές μου ενασχολήσεις, δεν έπαψα ποτέ να είμαι ενεργό κοινωνικό και πολιτικό ον. Με αφορμή το Me Too, έγινα ιδρυτικό μέλος του Δικτύου Γυναικών Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, το οποίο εργάζεται για την ενδυνάμωση και υπεράσπιση των κακοποιημένων και αδύναμων Γυναικών.

Η αγάπη για τη πόλη μου και το ενδιαφέρον μου για την πορεία της στο μέλλον, με έκανε να αποδεχθώ την πρόταση και να συμπορευτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Τζέλη και την παράταξη «Κοινωνίας Βήμα». Με κοινή την πολιτική και Δημοκρατική μας αφετηρία και το κοινό μας όραμα, βαδίζουμε μαζί με τους δημότες ώστε να αποκτήσει η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα την αίγλη και την ποιότητα ζωής που της αξίζει.

Με την τεχνογνωσία, την ευαισθησία και τη βούληση των ανθρώπων της παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΗΜΑ», στοχεύουμε στην πολιτιστική και περιβαλλοντική αποκατάσταση πόλης μας και την ανθρώπινή της διάσταση.

Παρόμοια Άρθρα