Δραγούμης Αχιλλέας

Αχιλλέας Δραγούμης

Γεννήθηκα στη κωμόπολη των Φαρσάλων και τα τελευταία 27 χρόνια είμαι δημότης και κάτοικος της Νέας Χαλκηδόνας. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Μπινάκα με την οποία αποκτήσαμε τρία υπέροχα παιδιά. Μια κόρη την Γεωργελένα και δυο γιούς τον Βησσαρίων και τον Βάϊο. Αφού τελείωσα το Λύκειο, ξεκίνησα να εργάζομαι για 12 έτη σε αγροτικές συναιτεριστικές βιομηχανίες της Θεσσαλίας και τα τελευταία 26 χρόνια εργάζομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Από τα νεανικά μου χρόνια με έντονο το ενδιαφέρον μου για το μέλλον του τόπου μας και ιδιαίτερα των παιδιών μας, αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στο γονεϊκό κίνημα από τη στιγμή που τα παιδιά μου ξεκίνησαν τα πρώτα τους «βηματα» στο σχολείο. Εκλέχτηκα Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Χαλκηδόνας και στη συνέχεια του Γυμνασίου. Σε συνεργασία πάντοτε με τους γονείς, είχα την τιμή να εκλεγώ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, θέση την οποία κατέχω μέχρι και σήμερα. Από την εμπειρία και την τριβή με τα σχολικά ζητήματα, διέκρινα την αδυναμία της πολιτείας να στηρίξει επαρκώς την σχολική εκπαίδευση και τις μαθησιακές συνθήκες των παιδιών μας. Ωστόσο, με την συμπαράσταση των γονέων και την αγωνιστική τους διάθεση, προσπαθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια να επιφέρουμε τις όσο δυνατόν καλύτερες συνθήκες για την επάνδρωση των σχολείων και την ασφάλεια των παιδιών. Επιθυμία μου είναι η βελτιστοποίηση του χώρου της εκπαίδευσης, χωρίς την ανάγκη να αγωνίζονται οι γονείς για τα αυτονόητα.

Με αυτό το στόχο είμαι πρόθυμος να προσφέρω κάθε βοήθεια στη σχολική κοινότητα και να αγωνιστώ για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας. Πιστεύοντας ότι μπορούμε να αποκτήσουμε μια λειτουργική, καθαρή και βιώσιμη πόλη μέσα από την παράταξη «Κοινωνίας Βήμα» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Τζέλη, ζητάμε την συμπαράσταση του λαού της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ώστε να υλοποιήσουμε το όραμά μας.

Παρόμοια Άρθρα