Αγγελόπουλος Βασίλης

Βασίλης Αγγελόπουλος

Καταγόμενος από την Πάτρα, ζω και εργάζομαι στη Νέα Φιλαδέλφεια εδώ και 45 χρόνια.Είμαι παντρεμένος με την Σοφία Αγγελοπούλου και πατέρας δυο παιδιών. Δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα του μαρμάρου. Η πορεία μου σαν πολιτικό και κοινωνικό ον ξεκίνησε από,πολύ νωρίς μέσα από την συνδικαλιστική μου δράση στο Σωματείο των οικοδόμων.

Με ενδιαφέρον για την επίλυση τοπικών ζητημάτων, εκλέχτηκα Πρόεδρος του Συνοικιακού Συμβουλίου στην περιοχή Ειρήνη. Στην συνέχεια, είχα την τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του ο Σάββας Σταματιάδης.Με έντονη επιρροή από το ήθος και τον τρόπο διοίκησης του αείμνηστου Δημάρχου, βασισμένη στην καθαρότητα, την τιμιότητα και την χωρίς διαχωρισμούς κοινωνική του απεύθυνση, διατηρώ και διαφυλάσσω τις ίδιες αρχές και αξίες που μας δίδαξε.

Σήμερα, σε μια περίοδο έντονης οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής φθοράς που έχει επηρεάσει το επίπεδο ζωής της μεσοαστικής μας πόλης αλλά και την θεσμική της εκπροσώπηση, αισθάνθηκα την ανάγκη να συμμετάσχω στη δημιουργία μιας νέας προοδευτικής παράταξης με καθαρό κοινωνικό πρόσημο.

Με τον συνδυασμό «Κοινωνίας Βήμα», προσδοκώ στην πορεία του τόπου μας για ανασύνταξη, αλλαγή του πολιτικού ήθους και καλύτερο μέλλον των δημοτών. Συντάσσομαι και στηρίζω την υποψηφιότητα του επικεφαλής Γιάννη Τζέλη, που συνδυάζει ήθος, ανθρωπιά, βούληση και διοικητική εμπειρία.

 

Παρόμοια Άρθρα