Ευαγγελινός Κώστας

Κώστας ευαγγελινός

Η Νέα Φιλαδέλφεια είναι η πόλη που ζω και αγαπώ. Ασχολούμαι με τα κοινά της πολλές δεκαετίες τώρα έχοντας πάντα ως επιδίωξη να προσφέρω στο δημόσιο βίο.  Αυτό άλλοτε το υλοποιώ με επιτυχία και άλλοτε με όχι με  ένα τόσο όσο θα ήθελα, επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ενασχόληση με τα κοινά μου έδωσε τη δυνατότητα για κοινωνικοποίηση, για συλλογική προσπάθεια και στόχευση σε μια καλύτερη πόλη με ευτυχισμένους ανθρώπους.  Έκανα πολλούς φίλους και με ορισμένους συνεχίζουμε το όμορφο ταξίδι της κοινής προσπάθειας, ένα ταξίδι που έχουν θέση όλοι.

Ήμουν μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Νέων ΝΦΝΧ, στα Συνοικιακά Συμβούλια το 1986, γραμματέας στην Ένωση Γονέων, στους συλλόγους γονέων του 3ου δημοτικού και του 3ου γυμνασίου, του ΑΟΝΦ και του ΤΑΠ ΙΩΝΙΚΟΣ.   Διετέλεσα δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 2007-2010 , πρόεδρος της Φιλαρμονικής του Δήμου και για ένα μικρότερο διάστημα Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου.

Η πόλη μας και οι κάτοικοί της έχουν ανάγκη μιας προοδευτικής προσέγγισης στην επίλυση των τοπικών, αλλά και γενικότερων, προβλημάτων, τα οποία οξύνονται από την κλιματική κρίση και την μεγέθυνση των ανισοτήτων.

Η συλλογικότητα της «Κοινωνίας Βήμα», στην οποία μετέχω, είναι φτιαγμένη με υλικά από την ίδια την κοινωνία, είμαστε όλοι εσείς και επιθυμούμε να σας εκπροσωπήσουμε.

Όσον αφορά εμένα σήμερα, μετά από 41 χρόνια επαγγελματικής δραστηριότητας, είμαι συνταξιούχος. Τέλειωσα το Γυμνάσιο Ν. Φιλαδέλφειας και είμαι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ. Εργάστηκα ως Ορκωτός Ελεγκτής σε πολλούς κλάδους οικονομικής δραστηριότητας μεταξύ των οποίων μεγάλες ενεργειακές εταιρείες (ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΡΟΚΑΣ) και δήμους (Αθηναίων , Αμαρουσίου, Βύρωνα, ΔΕΥΑ Λάρισας κ.α.) των οποίων τα ζητήματα είχα την ευκαιρία να τα γνωρίσω από πολύ κοντά. Είμαι παντρεμένος με τη Χαρά και έχω δύο κόρες την Ειρήνη και την Κατερίνα, εγγονός μου είναι ο Κίμωνας.

Παρόμοια Άρθρα